Αρχική Σελίδα Προϊόντααναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης

Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων

Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων

  • Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων
  • Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων
  • Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων
Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RawsGear
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP,GMP
Αριθμό μοντέλου: 58-20-8
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καλά μεταμφιεσμένο δέμα Τσάντα φύλλων αλουμινίου Ειδικός τρόπος στην ΕΕ Βασισμένη στις ΗΠΑ παράδο
Χρόνος παράδοσης: 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: Μάζα στο απόθεμα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων:: Τεστοστερόνη Cypionate Αλλιώς:: Λίρα Κύπρου δοκιμής
Κατασκευαστής:: RawsGear MF:: C27H40O3
MW:: 412.6 Λίρα Κύπρου δοκιμής που στέλνει:: 100% στέλνουν εκ νέου την πολιτική εάν συνήθεια που καταλαμβάνεται
Υψηλό φως:

ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης

,

τεστοστερόνη ορμονών αύξησης

 

Αρσενική φύλων ορμονών σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης τεστοστερόνης στεροειδής

 

Γρήγορη λεπτομέρεια: 

 

Όνομα προϊόντων: τεστοστερόνη cypionate

CAS αριθ.: 58-20-8

Μοριακός τύπος: C27H40O3

Μοριακό βάρος: 412.61

Εμφάνιση: άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Αποτελεσματική δόση (άτομα): 300~2000mg την εβδομάδα

Temp αποθήκευσης. : 2-8°C

Παράδοση: ασφαλής & έγκαιρος, περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες από σπίτι σε σπίτι μετά από την πληρωμή
Χρήση: Η τεστοστερόνη Cypionate είναι ένα αναβολικό στεροειδές με τις αρρενογόνες ιδιότητες. Η τεστοστερόνη Cypionate χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τεστοστερόνης στα αρσενικά με το hypogonadism. Ελεγχόμενη ουσία.

 

Παρακαλώ προσοχή!!!

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας:

 

1. ακατέργαστη σκόνη αγνότητας >98% ανώδυνα προ γίνοντα τελειωμένα πετρέλαια 

2. Βασισμένη στις ΗΠΑ παράδοση -- 100% ασφαλής παράδοση στις ΗΠΑ

3. Ειδικός στέλνοντας τρόπος στην ΕΕ, 99,99% παραδοθε'ντα 

 

Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη Cecilia για να ξέρετε περισσότερων για μας… 

 

Αποτελέσματα της δοκιμής Πρότυπα ανάλυσης Τελικά αποτελέσματα
Εμφάνιση Λευκό ή από την άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Σημείο βάρους 98~104℃ 101~102℃
Συγκεκριμένη περιστροφή +85~+92degree +87.1degree
Απώλεια στην ξήρανση ≤0.50% 0,30%
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη ≤0.20% προσαρμοστείτε
Δοκιμή 97.0~103.0% 99.2%
Συμπέρασμα Να είστε προσαρμόζεται με στα πρότυπα USP

 

 

Περιγραφή τεστοστερόνης cypionate:

 

Το οξύ τεστοστερόνης cypionate είναι μια να μακρύς-ενεργήσει μητρική τεστοστερόνη ορμονών με το βοηθητικό cypionate καθυστέρησε την απελευθέρωσή του στο σώμα. Η τεστοστερόνη είναι το αποτελεσματικότερο και φυσικό ανδρόγυνο που διαμορφώνεται στο ανθρώπινο σώμα. Είναι αρμόδιο για τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ατόμων και των γνωρισμάτων τους.

 

Η τεστοστερόνη cypionate είναι πολύ παρόμοια με το ketopentanoic οξύ heptanoate. Αν και η ημιζωή και ο ενεργός κύκλος ζωής είναι διαφορετικοί, είναι παρόμοιοι. Οι εγχύσεις είναι συνήθως λιγότερο συχνό cypionate. Η τεστοστερόνη είναι ο βασιλιάς όλων των μεγάλων οικοδόμων, και είναι για το σκοπό αυτό επίσης αρκετά οικονομικώς αποδοτική. Λειτουργεί μόνο ή συσσωρεύει για να δημιουργήσει έναν μεγάλο κύκλο επέκτασης. Λόγω της μετατροπής του σε DHT, έχει έναν υψηλό κίνδυνο των παρενεργειών, και έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το οιστρογόνο, που οδηγεί στην ανάπτυξη στηθών των ατόμων. Αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν επίσης να έχει αυτήν την άριστη ποιότητα να χτίσει την τάση. Λόγω μερικών άλλων παρενεργειών, όπως η διατήρηση νερού, μπορεί να μην είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το αδύνατο κρέας μόνο, αλλά με την επέκταση, προσθέτοντας πολύ μυ, καθώς επίσης και κάποιο κέρδος του λίπους και του νερού. Αυτό είναι ένα φυσικό μέρος της επέκτασης των χαρακτηριστικών και ενισχυμένων bodybuilders.

 

Οι εβδομαδιαίες δόσεις 200-100 mg εξετάζονται συνήθως με την τεστοστερόνη cypionate, με τα άριστα αποτελέσματα που βρίσκονται στη μέση του πρώτου χρήστη περίπου 500 mg ή λιγότερο, για τους πιό προηγμένους αθλητές 500-1000 mg την εβδομάδα. _τεστοστερόνη είμαι καλός με τίποτα και είμαι καλός όταν χρησιμοποιώ μόνο. Όταν συνδυάζονται με έναν άλλο συνθετικό μεταβολικός-ανδρόγυνο-όπως στεροειδή, τα σημαντικά αποτελέσματα ανδρόγυνων βλέπουν. Η χρήση του cypionate θα βελτιώσει την επιθετικότητα ικανότητας και κατάρτισης αναγέννησης, η οποία οδηγεί σε μια σημαντική αύξηση στη συνολική δύναμη κατά τη διάρκεια του κύκλου.

 

Η τεστοστερόνη cyclopentanoate είναι ένα να μακρύς-ενεργήσει προϊόν τεστοστερόνης μονοεστέρα. Έχει 8 μήκη άνθρακα και είναι κυρίως αποθηκευμένο στο λιπαρό ιστό όταν ενδομυϊκά. Εγχέεται αργά και σταθερά στο σώμα μετά από την έγχυση. Σε 24-48 ώρες μετά από την έγχυση, το επίπεδο αίματος του cyclophosphate έφθασε στην αιχμή του και μειώθηκε έπειτα αργά. Σε 12 ημέρες μετά από την αρχική έγχυση, το επίπεδο αίματος έφθασε σε ένα σταθερό σημείο και παρέμεινε εκεί για περισσότερο από τρεις εβδομάδες. Χαρακτηριστικά, cyclophosphamide εγχέεται μία φορά την εβδομάδα, το οποίο καθιστά τη χαμηλότερη δόση υψηλότερη από τη μισή μέγιστη δόση οποιαδήποτε στιγμή. Οποιαδήποτε τεστοστερόνη, ως βασιλιάς των μεγάλης κλίμακας οικοδόμων, είναι οικονομικώς αποδοτικοί προϊόντα και σημαντική για οποιοδήποτε στεροειδή σωρό. Για τη χρήση μόνο, ο χρήστης μπορεί να αναμείνει να δει κάποιο σημαντικό κέρδος. Η μακροπρόθεσμη φύση του cypionate επιτρέπει στο χρήστη για να εγχύσει λιγότερο συχνά, διατηρώντας ένα σταθερό επίπεδο αίματος.

 

Το cyclopentanone τεστοστερόνης είναι μια καλή επιλογή για τους πρώτους στεροειδείς χρήστες. Ένας απλός κύκλος αποτελείται από 500 χιλιοστόγραμμα του cyclopentaproic οξέος την εβδομάδα για 10 εβδομάδες, βοηθημένα χέρια, η τυποποιημένη θεραπεία μετα-κυκλοφορίας, η οποία είναι ένας καλός πρώτος κύκλος που μπορεί να δημιουργήσει κάποιο άριστο μαζικό κέρδος μυών. Δεδομένου ότι αυτά τα κέρδη θα αποδώσουν κάποιο εισόδημα στις μισθώσεις λίπους και νερού, είναι ένα προστιθέμενο τυποποιημένο μέρος που πρέπει να αναμένεται. Δεδομένου ότι η συχνότητα εγχύσεων ελαχιστοποιείται διατηρώντας ένα σταθερό επίπεδο βιταμίνης, το heptanoate ή cyclopentachlorate προτιμάται γενικά για να υπερβεί τον πρώτο κύκλο της βιταμίνης. Για τη μέγιστη αποδοτικότητα, οι βιταμίνες εγχέονται συνήθως καθημερινά ή κάθε δεύτερη μέρα. Δεν είναι απαραίτητο λόγω της ακραίας χρήσης μήκους του που χρησιμοποιεί cypionate.

 

 

Τεστοστερόνη cypionate αποτελεσματική:

 

Οι χρήστες σημειώνουν: 

 

Όταν αυτή η να μακρύς-ενεργήσει έκδοση της τεστοστερόνης εγχέεται, γίνεται αποθηκευμένη σε αυτό που είναι γνωστό ως αποθήκη στο σώμα, και αργά απελευθερωμένο κατά τη διάρκεια ενός λίγο χρονικού διαστήματος. Οξύνοντας μέσα σε 1-2 ημέρες μετά από την έγχυση, η τεστοστερόνη έπειτα σταθερά απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 ημερών και εκλεπτύνει εντελώς έξω μετά από περίπου 3 εβδομάδες.

 

Η τεστοστερόνη είναι αρμόδια για την προώθηση της υγείας και του wellness με την ενίσχυση του λίμπιντο, ενέργεια, ασυλία, αυξανόμενη παχιά μείωση, το κέρδος και τη διατήρηση της αδύνατης μάζας μυών, προλαμβάνοντας την οστεοπόρωση (απώλεια ορυκτής πυκνότητας κόκκαλων) και την πιθανή προστασία ασθενειών αντι-καρδιών. Η τεστοστερόνη είναι επίσης αρμόδια για την κανονική αύξηση και ανάπτυξη των αρσενικών σεξουαλικών οργάνων και τη συντήρηση των δευτεροβάθμιων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Το δευτεροβάθμιο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ο χωρισμός των συγκεκριμένων γνωρισμάτων των φύλων, αλλά όχι το άμεσο μέρος του αναπαραγωγικού συστήματος, όπως: το στήθος και η του προσώπου τρίχα, οι προφανείς γραμμές σαγονιών, οι ευρείς ώμοι και η αυξανόμενη τεστοστερόνη της Μασαχουσέτης μυών δεσμεύουν στο δέκτη το (AR) ανδρόγυνων, προκαλώντας την επιταχυνόμενη αύξηση μυών, το μειωμένο λίπος και την επισκευή και την αύξηση μυών. Αυτοί οι μηχανισμοί ενεργοποιούνται με την ενεργοποίηση του δέκτη ανδρόγυνων (είτε άμεσα είτε ως DHT) και από τον καταρράκτη ορμονών.

 

Υπάρχουν πολλές πιθανές παρενέργειες που συνδέονται με τη χρήση της τεστοστερόνης Cypionate. Το προϊόν έχει ένα υψηλό επίπεδο aromatization του οιστρογόνου και DHT (dihydrotestosterone) που καλύπτει. Τα οιστρογόνα είναι θηλυκές ορμόνες φύλων, και πάρα πολύ μπορεί να προκαλέσει το υψηλό κίνδυνο της αρσενικής ανάπτυξης στηθών (αρσενικός σχηματισμός ιστού στηθών), της διατήρησης νερού και άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών. DHT μπορεί να προκαλέσει την αρσενικές φαλάκρα και την ακμή.

Επιπλέον, η προσθήκη της τεστοστερόνης στο σώμα σας θα οδηγήσει στην περάτωση της φυσικής παραγωγής του σώματος των ορμονών. Η δριμύτητα των παρενεργειών εξαρτάται πρώτιστα από το επίπεδο και τη διάρκεια της κυκλοφορίας της ελεύθερης τεστοστερόνης και της μετατροπής της σε άλλες ορμόνες. Η μεταβολική/επίδραση ανδρόγυνων (και παρενέργειες) της τεστοστερόνης εξαρτώνται από τη δόση, όσο υψηλότερη η δόση, τόσο υψηλότερη η επίδραση συγκέντρωσης μυών.

 

Η τεστοστερόνη Cypionate είναι ένα από τα πιό γνωστά ανθρώπινα οντα για να χτίσει τους συνθετικούς μεταβολίτες, και συστήνεται έντονα ως βάση για οποιοδήποτε μεγάλης κλίμακας κύκλο κατασκευής. Η αποτελεσματική δόση του φαρμάκου στους ανθρώπους είναι 200-2000 mg την εβδομάδα. Η αποτελεσματική δόση μιας γυναίκας (ανάγκη για να είναι άνδρας) είναι παρόμοια. Άλλες γυναίκες (δηλ. γυναίκες που δεν θέλουν να είναι αρσενικές) πρέπει να αποφύγουν αυτήν την ένωση.

 

 

Σχόλια χρηστών

 

Η τεστοστερόνη τεστοστερόνης είναι η πιό κοινή μορφή τεστοστερόνη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, είναι μια σπάνια εύρεση έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τα περισσότερα μέρη του κόσμου ανα:βάλλω στην πολύ παρόμοια τεστοστερόνη heptanoate.

 

Στην πραγματικότητα, χρησιμοποίησα και τους δύο και διαπίστωσα ότι δεν υπήρξε καμία διαφορά μεταξύ των δύο. Όσον αφορά τα αποτελέσματα οποιασδήποτε μακριάς τεστοστερόνης, η τεστοστερόνη Cypionate είναι η ίδια. Στο αρχικό «υπόγειο στεροειδές εγχειρίδιο», Dan Duchaine είπε ότι οι χρήστες μπορούν να αισθανθούν περισσότερο «λάκτισμα» από αυτήν την μορφή από «Enanthate», αλλά πραγματικά δεν βρήκα αυτό για να είμαι πραγματικό άτομο.

 

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι ότι η τεστοστερόνη Cypionate μπορεί να εγχθεί μία φορά την εβδομάδα, και έχει κάποιο πολύ καλό κέρδος στη δύναμη και το μέγεθος. Στοιχημάτισα ότι πολλή επαγγελματική ικανότητα και ο αθλητισμός χτίζονται με τη μακροπρόθεσμη χρήση αυτής της ιατρικής. Το έχω χρησιμοποιήσει για μια δόση 250-2,000 mg την εβδομάδα και έχω διαπιστώσει ότι τα καλύτερα κέρδη και οι παρενέργειες μπορούν να έχουν ένα σημάδι κάτω από 750 mg/εβδομάδα. Φυσικά, αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από την ικανότητα που χρησιμοποιεί πολλών από τους ανώτερους ανταγωνιστές, αλλά για τους μέσους (ψυχαγωγικούς) αθλητές ή τους αθλητές, οι παρενέργειες επάνω από αυτήν την δόση δεν αποτελούν μια αποδεκτή ανταλλαγή.

 

 

Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων 0

 

Requirments μαγείρων:

 

 

Δοκιμή Cypionate μετατροπή 20ml @ 250mg/ml 5 γραμμαρίου που απαιτείται

δοκιμή γ 5 γραμμαρίων

1ml βενζυλικό οινόπνευμα = BA 5%

15,25 μιλ. πετρελαίου σουσαμιού

Σύριγγες 3cc & 5/10cc

18 ή 20 βελόνες μετρητών

μίξη του φιαλιδίου

Αποστειρωμένο φιαλίδιο

Αποστειρωμένο φίλτρο Whatman

 

Αρσενική σκόνη CAS 58-20-8 λίρας Κύπρου δοκιμής Cypionate τεστοστερόνης ορμονών φύλων 1

 

Σχετική στεροειδής σκόνη για:

 

Τεστοστερόνη CAS: 58-22-0
Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS: 1045-69-8
Τεστοστερόνη Cypionate CAS: 58-20-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Τεστοστερόνη Undecanoate CAS: 5949-44-0
Propionate τεστοστερόνης CAS: 57-85-2
Τεστοστερόνη Isocaproate CAS: 15262-86-9
Τεστοστερόνη decanoate CAS: 5721-91-5
Τεστοστερόνη Enanthate CAS: 315-37-7
Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
Methyltestosterone CAS: 65-04-3
Οξικό άλας Clostebol (Turinabol) CAS: 855-19-6
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 1424-00-6
Μίγμα τεστοστερόνης (Sustanon 250) /

 

Το μεγάλο πλεονέκτημα εσείς θα μπορούσε να πάρει από μας:

 

1. Υψηλός - ποιότητα raws (αγνότητα >98%)

2. 100% ασφαλής συσκευασία

3. Παράδοση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ βάσεων

4. Ειδικό κανάλι στην ΕΕ

-

                                                                                                                         Από RawsGear

 

Στοιχεία επικοινωνίας
RAWSGEAR MANUFACTURER

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Coco

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα