Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνθρώπινο πεπτίδιο ορμονών αύξησης

Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4

Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4

  • Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4
  • Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4
  • Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4
Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RawsGear
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP,GMP
Αριθμό μοντέλου: 170851-70-4
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: μια εξάρτηση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία με τη νέα μέθοδο 100% ναυτιλίας παραδοθείσα
Χρόνος παράδοσης: 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: Μάζα στο απόθεμα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Ipamorelin Αλλιώς: Οξικό άλας Ipamorelin
Προδιαγραφή: 2mg Μονάδα: 10vials ανά εξάρτηση
MF: C38H49N9O5 MW: 711,853
Υψηλό φως:

πεπτίδια αύξησης μυών

,

Ανθρώπινη σκόνη ορμονών αύξησης

 

Φυσική ορμόνη αύξησης Ipamorelin 2mg πεπτιδίων Bodybuilding Ipamorelin για τους αθλητές

 

1. Γρήγορες λεπτομέρειες

 

Ipamorelinis μια συναρπαστική νέα ανακάλυψη οικοδόμησης μυών που παίρνει πολλή προσοχή στο bodybuilding κόσμο. Όπως το πεπτίδιο ghrp-6 (ορμόνη αύξησης που απελευθερώνει το hexapeptide), είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που έχει την ισχυρή ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας τις ιδιότητες. Και αυτή η GH που απελευθερώνει τις ιδιότητες είναι τι είναι ενδιαφέρων στους αθλητές και τα bodybuilders δεδομένου ότι μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά στο ποσό μυός που μπορείτε να αυξηθείτε και πόσο γρήγορα καίτε το λίπος.

 

Όνομα προϊόντων: Ipamorelin
Μέγεθος μονάδων: 2 mg/vial
Ποσότητα μονάδων: 1 φιαλίδιο
CAS: 170851-70-4
Τύπος: C38H49N9O5
MW: 711,853
αγνότητα: 99%
Εμφάνιση: Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Λυοφιλοποιημένο αποθήκευση Ipamorelin είναι σταθερό στη θερμοκρασία δωματίου για 90 ημέρες, εντούτοις πρέπει να αποθηκευτεί σε έναν ψυκτήρα κάτω από -8C για οποιαδήποτε εκτεταμένη χρονική περίοδο. Μετά από να ανασυγκροτήσει Ipamorelin πρέπει να καταψυχτεί στις θερμοκρασίες για να μην υπερβεί 36 Φ.

 

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από το εργαστήριο OU

 

1. Υψηλός - ποιότητα raws (αγνότητα >98%)

2. 100% ασφαλής συσκευασία

3. Παράδοση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ βάσεων

4. Ειδικό κανάλι στην ΕΕ

 

 

- Από RawsGear

 

2. Περιγραφή & εφαρμογή

 

 

Το Ipamorelin είναι ένα ενδιαφέρον ληφθε'ν πεπτίδιο 300mcg δύο φορές την ημέρα ή θα μπορούσατε να χαμηλώσετε τη δόση για 3 φορές καθημερινά, οι παρενέργειες είναι επικεφαλής rushs, θα σύστηνα αυτό 30 λεπτά πριν από το workout, με το εργαλείο, Ipamorelin είναι ένα νέο και ισχυρό συνθετικό pentapeptide που έχει την ευδιάκριτη και συγκεκριμένη ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας τις ιδιότητες. Με στόχο την έρευνα των αποτελεσμάτων στο διαμήκη ρυθμό ανάπτυξης κόκκαλων, το βάρος σωμάτων, και την απελευθέρωση ορμονών αύξησης, Ipamorelin στις διαφορετικές δόσεις (0, 18, 90 και 450 μg/day) εγχθηκε τρεις φορές καθημερινά για 15 ημέρες στα θέματα δοκιμής, αφότου καθορίστηκε το intravital Tetracycline μαρκάρισμα τις ημέρες 0, 6, και 13, LGR με τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ των αντίστοιχων φθορισμού ζωνών στο κεντρικό metaphysis κνημών. Το Ipamorelin αύξησε δόση-εξαρτημένα LGR από 42 μm/day στην ομάδα οχημάτων σε 44, 50, και 52 μm/day στις ομάδες επεξεργασίας.

 

 

Υπήρξε επίσης μια έντονη και ανάλογη της δόσης επίδραση στο κέρδος βάρους σωμάτων. Η επεξεργασία δεν είχε επιπτώσεις στα συνολικά επίπεδα igf-ι, ή τους δείκτες ορών του σχηματισμού και resorption κόκκαλων. Ο αριθμός tartrate-ανθεκτικών όξινων φωσφατάση-θετικών multinuclear κυττάρων στο metaphysis της κνήμης δεν άλλαξε σημαντικά με την επεξεργασία.

 

 

3. Λειτουργία

 

 

Το Ipamorelin μπορεί να ειπωθεί ότι είναι παρόμοιο με ghrp-6 με τον τρόπο του ghrelin αύξησης και γαστρικό motility, καθώς επίσης και, απευθυνόμενος σε έναν εκλεκτικό σφυγμό της GH. Αν και, οι πλευρές πείνας σε Ipamorelin είναι ουσιαστικά μηδέν. Αυτό το κάνει ένα πιό ευπροσάρμοστο πεπτίδιο για τη χρονική χορήγηση της δόσης πριν από-κρεβατιών. Αντίθετα από ghrp-6 και ghrp-2, Ipamorelin αποδείχθηκε στις υψηλές δόσεις για να μην ασκήσει σχεδόν καμία άμεση επίδραση cortisol ή προλακτίνης στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν δόση υψηλότερο και με τη μεγαλύτερη συχνότητα χωρίς να πρέπει να ανησυχηθούν για cortisol και ακετυλοχολίνης τα επίπεδα πλάσματος αίματος που ανυψώνονται. Εν ολίγοις, μπορεί να είναι το ηπιότερο GHRP, αλλά είναι σε καμία περίπτωση το πιό αδύνατο. Στην πραγματικότητα, ως GHRP, έχει παρουσιάσει για να είναι μιας αύτοστος από ο περισσότερο να διαρκέσει, και, στις υψηλότερες δόσεις, το πιό ισχυρό. Η λειτουργία του Ipamorelin είναι ένα αργό κτήριο ένα που είναι πολύ περισσότερο όπως τη φυσική απελευθέρωση ορμονών αύξησης του σώματος (GH). Αυτό το κάνει την υγιέστερη επιλογή στη δέσμη!

 

 

4. Πώς να χρησιμοποιήσει Ipamorelin;

 

Αφότου χορηγεί ένας αθλητής Ipamorelin, ένας εκλεκτικός σφυγμός στέλνεται που υποκινεί τον υποθάλαμο/βλεννογόνος για να απελευθερώσει τη GH. Αυτός ο σφυγμός μπορεί να υπομείνει για περίπου τρεις ώρες μετά από την έγχυση. Μόλις σταλεί ο σφυγμός της GH, τα κύτταρα πηγαίνουν άμεσα στο μυ να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μένοντας σαφή οποιασδήποτε πιθανής αύξησης κόκκαλων ή χόνδρου. Αυτό είναι καλό για τους χρήστες Ipamorelin, δεδομένου ότι η μακροπρόθεσμη χρήση θα επηρεάσει την αδύνατη αύξηση μυών σωμάτων χωρίς τη δυνατότητα οποιεσδήποτε παραμορφώσεις κόκκαλων ή χόνδρου. Το ίδιο πράγμα δεν μπορεί να ειπωθεί για τους συνθετικούς χρήστες HGH, οι οποίοι δοκιμάζουν την έντονη παρενέργεια στις πρημένος ενώσεις και ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις Carpel τη σήραγγα. Το Ipamorelin θα αυξήσει τη σύνθεση κυττάρων, να ανυψώσει τα επίπεδα έκκρισης ινσουλίνης από τον παγκρεατικό ιστό, και αυξάνει το ghrelin στο στομάχι – που βοηθά να απελευθερώσει την πείνα της GH και ελέγχου. Όλες αυτές οι λειτουργίες λειτουργούν για να προωθήσουν την παχιά απώλεια, των θρεπτικών ουσιών, και Μασαχουσέτη μυών οικοδόμησης την καθαρή.

 

 

5. Δόση

 

Το Ipamorelin, όπως άλλα πεπτίδια, έρχεται ως πάγωμα - ξηρά σκόνη που είναι πολύ λεπτή. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο ή στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανασυγκροτείτε. Μιά φορά ανασυγκροτημένα με το βακτηριοστατικό νερό, τα φιαλίδια πρέπει να αποθηκευτούν σε μια δροσερή ξηρά θέση όπως το ψυγείο σας. Οι σύριγγες ινσουλίνης είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί, συνήθως μέσω της υποδόριας έγχυσης.

 

 

Φυσικά, η χρησιμοποίηση του iPamorelin με ένα GHRH όπως CJC χωρίς DAC θα δώσει στο χρήστη τη μεγαλύτερη αύξηση στη GH και igf-1 ως εργασία GHRP και GHRH μαζί synergetically. Η μέση χορήγηση της δόσης για Ipamorelin είναι 200-300mcg δύο έως τρεις φορές καθημερινά. Οι κύκλοι δώδεκα εβδομάδων είναι αρκετά κανονικοί και το PCT θα ήταν πολύ ελάχιστο – το μίνι-PCT είναι λεπτό. Εάν τα ζητήματα προλακτίνης προκύπτουν πάντα, υπάρχουν προϊόντα που βοηθούν να μειώσουν την προλακτίνη και τα οιστρογόνο-όπως συμπτώματα. Αυτοί περιλαμβάνουν τους ανασταλτικούς παράγοντες aromatase (Aromasin, Arimidex, Letrozole), και τις ενισχύσεις αντι-προλακτίνης όπως Dostinex (Cabergoline).

 

Φυσικές ορμόνες Bodybuilding Ipamorelin 2mg πεπτιδίων για τους αθλητές 170851-70-4 0

 

6. Προδιαγραφή

 


Μοριακός τύπος
C38H49N9O5 Μοριακό βάρος 711.86
Προδιαγραφές
Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Εμφάνιση της λύσης Διαφανής
Χρώμα της λύσης Άχρωμος
PH προσφορά

Συγκεκριμένη οπτική περιστροφή (c=0.5, 95%HAc)
προσφορά
Αγνότητα (από το HPLC) ≥98.00%~99.90%
Συνολικές ακαθαρσίες (από το HPLC) ≤2.00%~0.05%
Ενιαία ακαθαρσία (από το HPLC) ≤0.50%~0.08%
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer) ≤4.80%
Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (από το HPLC) ≤6.80%
Περιεκτικότητα σε πεπτίδια (από %N) ≥88.00%
Αμινο σύνθεση Acaid ±10% θεωρητικού
Δοκιμή (από άνυδρο, οξικό χωρίς οξύ) 95.0%~105.0%
Διαλυτότητα προσφορά
αποθήκευση Κανονικό κατάστημα: 2-8ºC
Μακροπρόθεσμη αποθήκευση: - 20±5ºC
Συσκευασία 2mg/Vial

 

 

7. Ipamorelin εναντίον GHRP

 

Το Ipamorelin είναι μια 3$η γενεά GHRP πίσω από ghrp-6 και ghrp-2


Το Ipamorelin έχει τα πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά ghrp-2: δεν έχει τις λιπογενετικές ιδιότητες του ghrelin και δεν προωθεί την πείνα. Πράξεις Ipamorelin εφαρμόζεται συνεργικά όταν κατά τη διάρκεια μιας ορμόνης αύξησης που απελευθερώνει το σφυγμό ορμονών (GHRH) ή όταν αντιμετωπίζεται μαζί με ένα GHRH ή ένα ανάλογο όπως Sermorelin ή τροποποιημένο GRF 1-29 (αύξηση που απελευθερώνουν τον παράγοντα, aminos 1-29). Η σύμπραξη έρχεται και λόγω της καταστολής της σωματοστατίνης και του γεγονότος ότι το ipamorelin αυξάνει την απελευθέρωση ορμονών αύξησης ανά -ανά-somatotrope, ενώ GHRH αυξάνει τον αριθμό somatotropes απελευθερώνοντας τη GH. Αφ' ετέρου, Ipamorelin είναι παρόμοιο με ghrp-6 επειδή και οι δύο απελευθερώνουν την ορμόνη αύξησης σε μια πολύ παρόμοια δύναμη μείον τις παρενέργειες αυτό ghrp-6. Και ghrp-6 και ghrp-2 προκαλούν μια απελευθέρωση και μια αύξηση cortisol και προλακτίνης στα επίπεδα, εντούτοις Ipamorelin μόνο επιλεκτικά απελευθερώνει την ορμόνη αύξησης σε οποιαδήποτε δόση. Το Ipamorelin μοιράζεται την παρόμοια λειτουργία σε Hexarelin και έναντι άλλων πεπτιδίων, είναι μια σταθερότερη μορφή ghrelin και έχει τις πιό μεγάλες περιόδους ημιζωής τουλάχιστον δύο ωρών πολλών και αναγκάζει τη δευτεροβάθμια επίδραση με την παραγωγή των νευρώνων για να γίνει συγκινημένη.

 

 

8. Κατασκευαστής -RawsGear

 

Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές στην αγορά, αλλά ψάχνουν έναν αξιόπιστο προμηθευτή είναι το σημαντικότερο πράγμα. Το Pharmlab έχει την αγνότητα 98% raws με τη μαζική αξία του συνεργάτη διανομέων, και παρέχουμε την ασφαλή ναυτιλία 100%.

 

 

1. Βασισμένη στις ΗΠΑ παράδοση στο σκάφος, θα μπορούσαμε να εγγυηθούμε στο 100% την ασφαλή εσωτερική ναυτιλία

 

 

2. Έχουμε την αποθήκη στη Γαλλία, ήταν πολύ convient για μας για να στείλει στην ΕΕ, ο εκτελωνισμός είναι 99,99%

 

 

3. Το ειδικό κανάλι (μόνο από Pharmlab), παρακαλώ μας στέλνει το μήνυμα σε για να ξέρει περισσότερων για τη διαδικασία διαταγών μας.

 

 

9. Καυτά πωλώντας πεπτίδια

 

MGF (2mg/vial)
Cjc-1295DAC 863288-34-0 (2mg/vial)
PT-141 32780-32-8 (10mg/vial)
Melanotan-ΙΙ (10mg/vial)
Ghrp-6 87616-84-0 (5mg/vial)
Hexarelin 140703-51-1 (2mg/vial)
Oxytocin (2mg/vial)
pentadecapeptide BPC 157 (2mg/vial)
Οξικό άλας Triptorelin (2mg/vial)
Tesamorelin 106612-94-6 (2mg/vial)
Selank (5mg/vial)
Οξικό άλας 37025-55-1 Carbetocin (τσάντα 1G/φύλλων αλουμινίου)
EGF 62253-63-8 (1KG/φθοριωμένο μπουκάλι)
Οξικό άλας 62304-98-7 Thymosin α1 (σωλήνας 1G/polypeptide)
Γόμφος-MGF (2mg/vial)
Cjc-1295 (2mg/vial)
Melanotan-ι (10mg/vial)
Ghrp-2 158861-67-7 (5mg/vial)
Ipamorelin 170851-70-4 (2mg/vial)
Sermorelin 86168-78-7 (2mg/vial)
TB500 75591-33-4 (2mg/vial)
Τεμάχιο 176-191 (2mg/vial)
Οξικό άλας 34973-08-5 Gonadorelin (2mg/vial)
DSIP 62568-57-4 (2mg/vial)
Aod-9604 221231-10-3 (τσάντα 1G/φύλλων αλουμινίου)
Οξικό άλας 16789-98-3 Desmopressin (τσάντα 1G/φύλλων αλουμινίου)
Eptifibatide 188627-80-7 (τσάντα 1G/φύλλων αλουμινίου)

 

Ετικέττες: Ipamorelin, Ipamorelin Acetae, GH Ipamorelin, συμπληρώματα Ipamorelin Bodybuilding

Στοιχεία επικοινωνίας
RAWSGEAR MANUFACTURER

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Coco

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα