Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνθρώπινο πεπτίδιο ορμονών αύξησης

Παράγοντας αύξησης πεπτιδίων 2mg/Vial Mechano MGF Bodybuilders για για το θρεπτικό συμπλήρωμα

Παράγοντας αύξησης πεπτιδίων 2mg/Vial Mechano MGF Bodybuilders για για το θρεπτικό συμπλήρωμα

  • Παράγοντας αύξησης πεπτιδίων 2mg/Vial Mechano MGF Bodybuilders για για το θρεπτικό συμπλήρωμα
  • Παράγοντας αύξησης πεπτιδίων 2mg/Vial Mechano MGF Bodybuilders για για το θρεπτικό συμπλήρωμα
Παράγοντας αύξησης πεπτιδίων 2mg/Vial Mechano MGF Bodybuilders για για το θρεπτικό συμπλήρωμα
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RawsGear
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP,GMP
Αριθμό μοντέλου: 12020-86-9
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία με τη νέα ναυτιλία 100% παραδοθείσα
Χρόνος παράδοσης: 3 ~ 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: Μάζα στο απόθεμα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: MGF Πλήρες όνομα: Παράγοντας αύξησης Mechano
Προδιαγραφή: 2mg/vial Μονάδα: 10vials ανά εξάρτηση
MF: C121H199N40O40 MW: 2868.19
Υψηλό φως:

Ορμόνη αύξησης που απελευθερώνει το πεπτίδιο

,

Ανθρώπινη σκόνη ορμονών αύξησης

 

Παράγοντας αύξησης MGF 2mg/Vial Mechano πεπτιδίων αύξησης μυών για Bodybuilders

 

1. Γρήγορη λεπτομέρεια

 

Όνομα προϊόντων: MGF (2mg/vial, 10vial/box)

Πλήρες όνομα: Παράγοντας αύξησης Mechano
Αριθμός CAS: 12020-86-9
Προδιαγραφή: 2mg/vial, 10vial/box
MW.: 2868.19
MF.: C121H199N40O40
Εμφάνιση: Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη
Αποθήκευση: Fefrigerators
Χρήση: Αύξηση μυών

 

Κατάλογοι σχετικών προϊόντων

 

 

Όνομα Ποσότητα/φιαλίδιο
MGF 2mg
MGF ΓΟΜΦΩΝ 2mg
Cjc-1295 με DAC 2mg
Cjc-1295 χωρίς DAC 2mg
PT-141 10mg
ΑΜ-1 10mg
ΑΜ-2 10mg
Ghrp-2 5mg
Ghrp-2 10mg
Ghrp-6 5mg
Ghrp-6 10mg
Ipamorelin 2mg
Hexarelin 2mg
Sermorelin 2mg
Oxytocin 2mg
TB500 2mg
Pentadecapeptide BPC 157 2mg
176-191 2mg
Triptorelin 2mg
Tesamorelin 2mg
Gonadorelin 2mg
Gonadorelin 10mg
DSIP 2mg
Selank 5mg

 

 

2. Τι είναι MGF;

 

Ο παράγοντας αύξησης Mechano (MGF) επίσης γνωστός ως IGF-1Ec είναι ένας παράγοντας αύξησης/παράγοντας επισκευής που προέρχεται από τον ασκημένο ή χαλασμένο ιστό μυών. Έχει καλέσει το MGF δεδομένου ότι το IGF-ΔΟΕ είναι λίγο mouthful και σκληρότερος να προσδιορίσει μεταξύ των άλλων παραλλαγών IGF.

 

Αυτό που καθιστά το MGF ειδικό είναι ο μοναδικός ρόλος του στην αύξηση μυών. Το MGF έχει τη δυνατότητα να αναγκάσει το σπαταλημένο ιστό για να αυξηθεί και να βελτιωθεί με την ενεργοποίηση των βλαστικών κυττάρων μυών και η αύξηση του upregulation της πρωτεϊνικής σύνθεσης, αυτή η μοναδική δυνατότητα μπορεί γρήγορα να βελτιώσει την αποκατάσταση και να επιταχύνει την αύξηση μυών. Το MGF μπορεί να αρχίσει τη δορυφορική (μίσχος) ενεργοποίηση κυττάρων μυών εκτός από igf-1 περιοχή δεκτών του που, με τη σειρά, αυξάνει τον πρωτεϊνικό κύκλο εργασιών σύνθεσης επομένως, εάν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να βελτιώσει τη μάζα μυών με τον καιρό.

 

 

Το συκώτι παράγει 2 είδη παραλλαγών συναρμογών MGF IGF

 

1) IGF-1Ec: Αυτό είναι η παραλλαγή συναρμογών απελευθέρωσης πρώτης φάσης igf και εμφανίζεται να υποκινεί τα δορυφορικά κύτταρα στην ενεργοποίηση, αυτό είναι η πιό στενή παραλλαγή στο συνθετικό MGF.

2) IGF-ΔΟΕ τύπων συκωτιού: αυτό είναι η δευτεροβάθμια απελευθέρωση του igf από το συκώτι, και μακριά λιγότερο αναβολικό του.

 

Ανακαλύφθηκε αρχικά στο μυ από Goldspink, και λοιποί Στον ανθρώπινο μυ, ένα ένθετο 49 βάσεων αλλάζει το πλαίσιο ανάγνωσης στον παράγοντα αύξησης mechano (MGF) σε σύγκριση με igf-1.

 

Όταν η μηχανική υπερφόρτωση εισάγεται σε έναν μυ (όπως σε βάρος εκπαιδευτικός), το igf-1 γονίδιο απελευθέρωσε και συνδέεται διαφορικά κατά τη διάρκεια της απάντησης οργανισμών. Αρχικά, αυτό συνδέεται για να παραγάγει κυρίως IGF-1Ec (αποκαλούμενο παραλλαγή συναρμογών MGF igf-1). Αυτό το πρόωρο να συνδέσει υποκινεί τα δορυφορικά κύτταρα στην ενεργοποίηση. Όποιος επιτρέπει με τη σειρά στην ενεργοποίηση των πρόσθετων άθικτων πυρήνων για να αυξηθεί τη νέους ίνα και τον ιστό μυών. Η εμφάνιση του MGF αρχίζει επίσης το upregulation της νέας πρωτεϊνικής σύνθεσης. Μετά από αυτή η αρχική να συνδέσει igf-1 στο MGF, η παραγωγή μεταστρέφει έπειτα προς την παραγωγή μιας συστημικής απελευθέρωσης IGF-1Ea από το συκώτι, το οποίο upregulates επίσης πρωτεϊνική σύνθεση επίσης. Η έκφραση των παραλλαγών igf-1 συναρμογής, κατά τη διάρκεια της φάσης θεραπείας και regrowth επισκευής μυών είναι πιθανά ο αρχικός αναβολικός μηχανισμός από τον οποίο το σώμα παράγει το νέο μυ. Το MGF είναι διαθέσιμο ως εκχύσιμο πεπτίδιο, και anecdotally έχει αποδειχθεί ότι εγχέοντας θα προκαλέσει μια απάντηση στην περιοχή με συνέπεια την εντοπισμένη αύξηση μυών.

 

 

 

3. Πώς να χρησιμοποιήσει το MGF;

 

Όταν εκπαιδεύετε, τι συμβαίνει στους μυς σας είναι αναλύουν, τα κύτταρα είναι χαλασμένα, ο ιστός μυών πρέπει να επισκευαστεί και το σώμα σας παράγει 2 μορφές παραλλαγής συναρμογών MGF. Η πρώτη αρχική απελευθέρωση του προαναφερθε'ντος αριθμού 1 παραλλαγή από το συκώτι βοηθά την αποκατάσταση κυττάρων μυών, εάν δεν υπάρχει κανένας κύβος κυττάρων μυών MGF έπειτα.

 

Δεδομένου ότι ο μυς είναι μια μετα-mitotic αντικατάσταση ιστού και ως τέτοια κυττάρων δεν είναι ένας τρόπος της επισκευής ιστού, εάν τα κύτταρα δεν επισκευάζονται αυτοί πεθαίνουν και οι μυ'ες σας παίρνουν μικρότεροι και πιό αδύνατοι. Στον ιστό μυών, η ομάδα αυτών των βλαστικών κυττάρων ξαναγεμίζεται προφανώς από τη δράση του MGF, η οποία παράγεται ως σφυγμός μετά από τη ζημία.

 

Τώρα, με τις συνθετικές εγχύσεις του MGF μπορείτε να αυξήσετε το σφυγμό και να επιταχύνετε έτσι την αποκατάσταση, και να αυξήσετε τα κύτταρα ιστού μυών με την υποκίνηση των δορυφορικών κυττάρων στην πλήρη ωριμότητα. Από την άποψη των δόσεων, 200mcg είναι διμερώς η πολύ καλύτερη επιλογή της χορήγησης της δόσης στους μυς που εκπαιδεύονται.

 

Το μόνο πρόβλημα με το MGF, και αυτό είναι ο λόγος που δεν το συμπαθώ, είμαι ότι έχει μια τέτοια σύντομη ημιζωή, ακριβώς λεπτά, μεταξύ 5-7, και πρέπει να είναι χρησιμοποιημένη αμέσως θέση workout δεδομένου ότι δεν θα λειτουργήσει εάν ο ιστός μυών δεν έχει βλαφθεί. Γίαυτό, για με προσωπικά, σκέφτομαι ότι η καλύτερη επιλογή είναι MGF ΓΟΜΦΩΝ.

Εντούτοις, το MGF έχει έναν τεράστιο ρόλο που διαδραματίζει, και αντιμετωπίζεται σε εκείνοι με το μυ που σπαταλά τις ασθένειες και για εκείνους που είναι ηλικιωμένοι και έχουν χάσει τη μάζα μυών για τον καλό λόγο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ αναβολικό.

 

 

4. Επίδραση MGF

 

α. η ενδομυϊκή έγχυση Asingle στο μυ οδήγησε σε μια αύξηση 25% στη μέση περιοχή διατομής ινών μυών μέσα σε τρεις εβδομάδες.
β. Η χρησιμοποίηση ενός παρόμοιου πρωτοκόλλου, συκώτι-παραγόμενου igf-1 διάρκεσε τέσσερις μήνες για να παραγάγει μια αύξηση 15%.
γ. Επίσης θα φαινόταν ότι σε σχέση με την ηλικία, οι νεολαίες έχουν μια καλύτερη δυνατότητα να αποκριθούν στο MGF, και ότι οι ηλικιωμένοι δοκιμάζουν μια μειωμένη απάντηση στο MGF που οδηγεί σε μια μειωμένη δυνατότητα να υποκινηθεί η αύξηση του νέου ιστού μυών.

 

 

5. Χρήση MGF

 

Ένα χαρακτηριστικό πρωτόκολλο θα ήταν:

 

100-300mcg του MGF που διαιρείται σε 1-2 διμερείς υπηρεσίες σε 2-5 διαφορετικές περιοχές των μυών περίπου 5-7 ημέρες εβδομαδιαίως - ενδομυϊκές εγχύσεις.

 

Το παράδειγμα, εάν θέλετε να χορηγήσετε 200mcg του MGF στους μυς στηθών και δικέφαλων μυών 2 φορές ημερησίως και 3 διαφορετικές περιοχές του μυός έπειτα που θα χρειαζόσαστε διαίρεσε τη δόση ως εξής:

 

200mcg/2 φορές ανά ημέρα = 100mcg ανά διοίκηση

100mcg ανά διοίκηση/4 μυ'ες (2 2 bicep μυ'ες στηθών και) = 25mcg ανά μυ

25mcg ανά μυ/3 διαφορετικές θέσεις σε κάθε μυ = 8.3mcg ανά έγχυση

 

Το Theoreticall, οι περισσότερες θέσεις που χρησιμοποιούνται για να διαχειριστούν το MGF στο μυ περισσότερο τοποθετεί για την αύξηση μυών.

 

 

Προδιαγραφή MGF

 

Εμφάνιση Λευκό από την άσπρη σκόνη Συνεπής
Αγνότητα (HPLC) ≥95% 97.30%
Νερό <6>5.60%
Οξικό οξύ 3.0-8.0% 6.45%
Trifluoroacetic οξύ <0>0,12%
Πεπτίδιο ≥80% 83.45%
Κράτη μέλη Συνεπής Συνεπής

 

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από το εργαστήριο OU

 

1. Υψηλός - ποιότητα raws (αγνότητα >98%)

2. 100% ασφαλής συσκευασία

3. Παράδοση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ βάσεων

4. Ειδικό κανάλι στην ΕΕ

 

 

- Από RawsGear

 

Παράγοντας αύξησης πεπτιδίων 2mg/Vial Mechano MGF Bodybuilders για για το θρεπτικό συμπλήρωμα 0

Ετικέττες: Πεπτίδια MGF, παράγοντας αύξησης Mechano, MGF ΓΌΜΦΩΝ

 

Στοιχεία επικοινωνίας
RAWSGEAR MANUFACTURER

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Coco

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα