Αρχική Σελίδα Προϊόντααναβολικό στεροειδές τεστοστερόνης

Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7

Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7

 • Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7
 • Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7
 • Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7
 • Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7
Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pharmlab
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP,GMP
Αριθμό μοντέλου: 315-37-7
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10h
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία με την ασφαλή νέα μέθοδο ναυτιλίας Όπως ζητείται.
Χρόνος παράδοσης: Η αποστολή μέσα σε 24 ώρες, 3 έως 5 ημέρες έφθασε
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: Μάζα στο απόθεμα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: τεστοστερόνη enanthate CAS: 315-37-7
Αποτελεσματική δόση (άτομα): 200-1,000mg εβδομάδα Ενεργός ζωή: 8 ημέρες
Καθαρότητας: >98% Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Στόχος: Υψηλότερη αγνότητα, ευνοϊκή τιμή, ασφαλέστερη ναυτιλία, γρηγορότερη παράδοση, καλύτερη υπηρεσία Εμφάνιση: Λευκό στη λευκοκιτρινωπή κρυστάλλινη σκόνη
Υψηλό φως:

βασισμένα στην τεστοστερόνη στεροειδή

,

τεστοστερόνη ορμονών αύξησης

Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7

 

Περιγραφές τεστοστερόνης enanthate:

 

Η τεστοστερόνη enanthate είναι ένας αργός να ενεργήσει εστέρας με έναν χρόνο απελευθέρωσης μεταξύ 8-10 ημερών. Η τεστοστερόνη enanthate εγχέεται χαρακτηριστικά οπουδήποτε μεταξύ μιά φορά κάθε εβδομάδα μιά φορά κάθε τρεις εβδομάδες. Propionate τεστοστερόνης είναι ένας ταχείας δράσης εστέρας με έναν χρόνο απελευθέρωσης 3-4 ημερών. Για να κρατήσει τα επίπεδα αίματος από να κυμαθεί πολύ, propionate τεστοστερόνης εγχέεται συνήθως μεταξύ ενός τρεις φορές την εβδομάδα.

 

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα αναβολικό στεροειδές που είναι τέλειο για τη χαμηλή τεστοστερόνη. Εάν το σώμα σας είναι δεν μπορεί να παραγάγει αρκετή τεστοστερόνη, θα μπορούσατε να πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη.

 

Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7 0

 

 
     Το σύμπτωμα για τη χαμηλή τεστοστερόνη:
 • Σεξουαλικό hypoactivity
 • ΕΔ (στυτική δυσλειτουργία)
 • Μείωση στη μάζα μυών
 • Απώλεια δύναμης όταν παίρνετε την άσκηση
 • Λίπος σώματος αυξανόμενο
 • Αισθανθείτε ζαλησμένος και αφηρημένος

 

 

Χρήση Enanthate τεστοστερόνης για

 

Όταν το σώμα δεν παράγει την τεστοστερόνη ή την ανεπαρκή τεστοστερόνη Enanthate, η μεταχείριση των ατόμων με τα χαμηλά συμπτώματα τεστοστερόνης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλους όρους που ο γιατρός σας έχει προσδιορίσει. Χρησιμοποιείται επίσης για να θεραπεύσει ορισμένους τύπους καρκίνων του μαστού στις γυναίκες. Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια αρσενική ορμόνη φύλων. Ενεργεί με την αντικατάσταση ή τη συμπλήρωση της φυσικά παραχθείσας τεστοστερόνης. Αντιδρά επίσης στο ρόλο ορισμένων τύπων οιστρογόνων καρκίνου του μαστού, τα οποία βοηθούν να μειώσουν την αύξηση του καρκίνου.

 

Λειτουργία και χαρακτηριστικά Enanthate τεστοστερόνης

 

Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια ενιαία εστέρας-βασισμένη στο ένωση τεστοστερόνης. Αυτό είναι μια καθαρή συνθετική ορμόνη τεστοστερόνης στην οποία ένας καρβοξυλικός όξινος εστέρας είναι συνδεμένος με butyrate (penic οξύ). Ο ίδιος ο εστέρας συνδέεται με μια βήτα υδροξύ ορμόνη 17. Με τη σύνδεση succinate, αυτό επιτρέπει τον έλεγχο της διάρκειας της δραστηριότητας και του συνολικού χρόνου απελευθέρωσης της ορμόνης. Μόλις εγχθεί, η τεστοστερόνη μέχρι τον εστέρα αρχίζει να χωρίζει από την ορμόνη. Ο συνολικός χωρισμός δεν είναι ένα one-time περιστατικό, αλλά επιτρέπει την ενεργό ορμόνη αργά και σταθερά απελευθέρωση στο σώμα. Μόλις εγχθεί, ο πρώτος 24-48 ώρες μετά από την έγχυση, η τεστοστερόνη θα αυξηθεί αισθητά. Από εδώ, οι ορμόνες θα συνεχίσουν να χωρίζονται και να διαλύονται μέσω του σώματος. Στο χρονικό πλαίσιο της, η ημιζωή succinate τεστοστερόνης είναι περίπου 8 ημέρες, οι οποίες θα επιτρέψουν τόσο λίγα όπως μιά φορά κάθε 2 εβδομάδες στο περιβάλλον επεξεργασίας. Εντούτοις, κάθε 7 έως 10 ημέρες θα είναι αποτελεσματικότερες στη διατήρηση της σταθερότητας.

 

Όπως με όλη την τεστοστερόνη, η τεστοστερόνη Enanthate έχει ένα αναβολικό επίπεδο 100 και έναν βαθμό orrogen 100. Η τεστοστερόνη είναι η βάση για όλες τις εκτιμήσεις για όλα τα μεταβολικά στεροειδή. Αντίθετα από ορισμένα στεροειδή, η τεστοστερόνη αλλάζει από τις δομικές ιδιότητες στη λειτουργική βάση. Αυτή η ορμόνη θα παρουσιάσει ένα υψηλό επίπεδο της αναβολικής και αρρενογόνου δραστηριότητας.

 

Βάσει της λειτουργίας, η τεστοστερόνη Enanthate είναι η τέλεια θεραπεία για την επεξεργασία της χαμηλής τεστοστερόνης. Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη, απλά σημαίνει ότι το σώμα σας δεν παράγει πλέον αρκετών αυτού του είδους αρχικού ανδρόγυνου. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη είναι απλή, η τεστοστερόνη, αυτό θα θεραπεύσει τα χαμηλά επίπεδα όρου. Τα εκατομμύρια των ατόμων σε όλο τον κόσμο πάσχουν από έναν ορισμένο τύπο χαμηλού επιπέδου ανεπάρκειας ανδρόγυνων. Πολιτεία μόνο, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 20 εκατομμύριο άνθρωποι πάσχουν από την ανεπάρκεια ανδρόγυνων. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να πάσχουν από τη χαμηλή τεστοστερόνη, η τεστοστερόνη μπορεί να την μεταχειριστεί. Εντούτοις, οι περισσότερες γυναίκες θα λάβουν καλύτερα τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας τεστοστερόνης, όπως τα πηκτώματα που περιέχουν τα μίγματα τεστοστερόνης και προγεστερόνης ή τα μικρά μοσχεύματα τεστοστερόνης όπως Testopel.

 

Για τα άτομα με τη χαμηλή τεστοστερόνη, πολλά συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν. Αυτή η κατάσταση μπορεί να ασκήσει αρνητική επίδραση στη φυσική, διανοητική και σεξουαλική υγεία με διάφορους τρόπους. Τα συμπτώματα οι ίδιοι δεν είναι απειλητικά για τη ζωή εντούτοις, είναι ένας ανθυγειινός όρος που είναι πολύ ενοχλητικός και μπορεί να είναι μια ανοικτή πύλη για τους πολλούς περισσότερους σοβαρούς όρους. Τα χαμηλά συμπτώματα τεστοστερόνης περιλαμβάνουν:

 

 • Απώλεια λίμπιντο (μπορεί να αναφερθεί στη μερική ή συνολική απώλεια
 • Στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα να διατηρήσει ή να λάβει και ανέγερση)
 • Απώλεια μάζας μυών (παρά τη διατροφή & την άσκηση)
 • Απώλεια δύναμης (παρά τη διατροφή & την άσκηση)
 • Αυξανόμενο λίπος σώματος (παρά τη διατροφή & την άσκηση)
 • Απώλεια διανοητικής σαφήνειας
 • Μειωμένη δυνατότητα να στραφεί
 • Λήθαργος
 • Αϋπνία
 • Οξυθυμία
 • Μειωμένη ενέργεια
 • Κατάθλιψη
 • Αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα

 

Τεστοστερόνη Enanthate σκονών πρώτης ύλης υψηλής αγνότητας για Bodybuilding CAS 315-37-7 1

 

Περίληψη

Η χρήση της τεστοστερόνης enanthate έχει αποδειχθεί για να αυξήσει σημαντικά τη δύναμη μέσα σε 6-12 εβδομάδες από τη διοίκηση (2, 9), εντούτοις, αυτό είναι ασαφής εάν τα ergogenic οφέλη είναι εμφανή σε λιγότερο από 6 εβδομάδες. Η τεστοστερόνη enanthate ταξινομείται ως απαγορευμένη ουσία από το Παγκόσμιο Οργανισμό Αντι-ντόπινγκ το (WADA) και η χρήση της μπορεί να ανιχνευθεί μέσω της ουρικής τεστοστερόνης/αναλογία epitestosterone (T/E) (16). Οι δύο στόχοι αυτής της μελέτης ήταν να καθιερωθεί (α) εάν η έγχυση της τεστοστερόνης 3,5 mg.kg (- 1) enanthate μιά φορά την εβδομάδα θα μπορούσε να αυξήσει τη μυϊκή απόδοση ορμής δύναμης και κύκλων σε 3-6 εβδομάδες και (β) εάν η WADA-ουρική αναλογία T/E στις 4:1 θα μπορούσε να προσδιορίσει όλα τα θέματα που είναι χορηγημένη τεστοστερόνη 3,5 mg.kg (- 1) enanthate. Δέκα έξι υγιείς νεαροί άνδρες ήταν αντιστοιχία-ζευγαρωμένοι και διορίστηκαν τυχαία κατά τρόπο double-blind είτε σε μια τεστοστερόνη enanthate είτε σε μια ομάδα ψευδοφαρμάκου. Όλα τα θέματα εκτέλεσαν ένα δομημένο βαρύ επιμορφωτικό πρόγραμμα αντίστασης λαμβάνοντας καθεμία τεστοστερόνη enanthate (3,5 mg.kg (- 1)) ή αλατούχος εβδομαδιαία έκδοση εγχύσεων μιά φορά για 6 εβδομάδες. Μέτρα μιας επαναληπτικής τα μέγιστα (1RM) δύναμης και η δεύτερη απόδοση ορμής κύκλων 10 ελέγχθηκαν στα προ (εβδομάδα 0), μέσα (εβδομάδα 3), και μετα (εβδομάδα 6) χρονικά σημεία. Η μάζα σώματος και η ουρική αναλογία T/E μετρήθηκαν στα προ (εβδομάδα 0) και μετα (εβδομάδα 6) χρονικά σημεία. Σε σύγκριση με τη βασική γραμμή (προ), η δύναμη Τύπου πάγκων 1RM και η συνολική εργασία κατά τη διάρκεια της ορμής κύκλων αυξήθηκαν σημαντικά στην εβδομάδα 3 (π < 0="">

 

 

 

Πώς να κάνει τη σκόνη Enanthate τεστοστερόνης πρώτης ύλης στο αναβολικό υγρό; Παρακαλώ αναφερθείτε στην κάτωθι συνταγή μαγειρέματος Enanthate τεστοστερόνης:

 

Κοινή συνταγή 250mg/ml για 100ml κανένα BB


σκόνη Ethanate τεστοστερόνης 25 γραμμαρίου (18.75ml)
5ml BA (5%)
76.25ml πετρέλαιο

 

Κοινή συνταγή 250mg/ml για 100ml


σκόνη Ethanate τεστοστερόνης 25 γραμμαρίου (18.75ml)
2ml BA (2%)
10ml BB (10%)
69.25ml πετρέλαιο

 

Κοινή συνταγή 300mg/ml για 100ml


σκόνη Ethanate τεστοστερόνης 30 γραμμαρίου (22.5ml)
2ml BA (2%)
15ml BB (15%)
60.5ml πετρέλαιο

 

Ευγενικά υπενθυμίστε: Αφότου αγοράζετε το στεροειδές powderTestosterone Enanthate πρώτης ύλης στο κατάστημά μου, η διαδικασία συνταγής μαγειρέματος και παραγωγής σας προσφέρεται σε. Να είστε βέβαιος ότι μπορείτε να αγοράσετε το είδος δύο φίλτρου, είναι κατάλληλοι για το φίλτρο το liqiud.

 

 

 

Πλεονέκτημα της επιχείρησής μας

 

1. Επαγγελματική ιατρική κατασκευή προϊόντων για περισσότερο από 15 έτη
2. Υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή
3. Ανεξάρτητο σχέδιο και σημαντική ομάδα πωλήσεων
4. Μεγάλη δυνατότητα ανεφοδιασμού
5. Άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

1. Όλα τα προϊόντα θα είναι αυστηρά ποιότητα που ελέγχεται στο εσωτερικό πρίν ραμφίζουν.
2. Όλα τα προϊόντα θα συσκευαστούν καλά πρίν στέλνουν.
3. Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
4. Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
5. Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου
6. Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

Ναυτιλία και παράδοση

 

1. Οι συσκευασίες αποστέλλονται γενικά μέσα σε περίπου 2 ημέρες μετά από την παραλαβή της πληρωμής.
2. Μετά από κάθε έναν που στέλνει θα παράσχουμε σε σας
3. αριθμός καταδίωξης για να ακολουθήσει τη συσκευασία σας on-line.
4. οι λίγες εικόνες με τις λεπτομέρειες διαταγής σας.
5. Περίπου ο εκτελωνισμός, συσκευάσαμε στους τρόπους μεταμφίεσης. Στην εμπειρία μας, την κατάλληλη και ασφαλή παράδοση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα.
6. Επιβεβαιώνουμε την εκκαθάριση 99%, εκ νέου αποστολή 100%.
7. Είναι η καλύτερη ασφαλέστερη ναυτιλία για όλους τους πελάτες επανάληψής μας!

 

 

 

Κατάλογος προϊόντων

 

Στεροειδής σκόνη ορμονών

Οξικό άλας τεστοστερόνης Οξικό άλας Trenbolone MGF
Τεστοστερόνη Cypionate Trenbolone Enanthate MGF ΓΟΜΦΩΝ
Τεστοστερόνη Decanoate Οξικό άλας Boldenone Cjc-1295
Τεστοστερόνη Enanthate Boldenone undecylenate CJC-1295 DAC
Τεστοστερόνη Isocaproate Boldenone Cypionate PT-141
Τεστοστερόνη Phenylpropionate Propionate Boldenone Melanotan-1
Propionate τεστοστερόνης Nandrolone Decanoate Melanotan-2
Τεστοστερόνη Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Ghrp-2
Mesterone Nandrolone undecylate Ghrp-6
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Nandrolone cypionate Ipamorelin
Οξικό άλας Clostebol Propionate Nandrolone Hexarelin
Methylandrostanolone Methyltrienolone Sermorelin
Methenolone Enanthate Propionate Drostanolone Oxytocin
Οξικό άλας Methenolone Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Τεμάχιο 176-191
Anavar Tadalafil Triptorelin
Winstrol Vardenafil Tesamorelin
Κιτρικό άλας Clomifene Dianabol Gonadorelin
Κιτρικό άλας Toremifene Κιτρικό άλας Tamoxifen DSIP
Finasteride Υδροχλωρίδιο Dapoxetine Selank

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
RAWSGEAR MANUFACTURER

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Coco

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα