Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνθρώπινο πεπτίδιο ορμονών αύξησης

Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7

Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7

  • Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7
  • Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7
Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RawsGear
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP,GMP
Αριθμό μοντέλου: 86168-78-7
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10grams
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία Πλαστικό τύμπανο με την ασφαλή ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης: 3~7 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: Μάζα στο απόθεμα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Product name: Sermorelin
Υψηλό φως:

Ορμόνη αύξησης που απελευθερώνει το πεπτίδιο

,

πεπτίδια αύξησης μυών

 

Polypeptide στεροειδών οικοδόμησης μυών ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:
 

Όνομα: Sermorelin
Συνώνυμα: Sermorelin Οξικό άλας Sermorelin Yadaiftnsyrkvlgqlsarkllqdimsr-Nh2
Ακολουθία: Χ-Tyr-ΑΛΑ-Asp-ΑΛΑ-Ile-Phe-Thr-Asn-Ser-Tyr-Arg
Lys-Val-LEU
LEU-Gln-Asp-Ile-συναντώ-Ser-Arg-NH2
CAS: 86168-78-7
MF: C149H246N44O42S
MW: 3357.88

Μοριακή δομή: Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7 0


Συσκευασία: πλαστικό φιαλίδιο (που αφιερώνεται για τη συσκευασία πεπτιδίων) ή φιαλίδιο γυαλιού, ποσότητα σύμφωνα με την απαίτηση λεπτομέρειας του πελάτη.
Αποθήκευση: μια δροσερή (2~8 ℃) & ξηρά θέση που προστατεύεται από το φως, κρατά τη συσκευασία στενή όταν όχι σε λειτουργία.

 

 

Περιγραφή:

 

Το Sermorelin είναι ένα ανάλογο πεπτιδίων GHRH (που απελευθερώνει την ορμόνη). Η ακολουθία πεπτιδίων της αποτελείται από 29 αμινοξέα. Αυτή η ακολουθία είναι μια μερίδα του ενδογενούς ανθρώπινου GHRH, και θεωρείται αυτήν την περίοδο το κοντύτερο συνθετικό πεπτίδιο που κατέχει την πλήρη σειρά λειτουργικής δραστηριότητας GHRH. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, το sermorelin εξετάζεται.

 

Το Sermorelin, συγκριτικά, δεν κυβερνάται από τους ίδιους αυστηρούς νόμους της ιατρικής χρήσης και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο σχεδιάγραμμα ασφάλειάς του. Για το λόγο αυτό, το sermorelin είναι πιό προσιτό και ορίζεται συνήθως από τους γιατρούς στις κλινικές αντι-γήρανσης και wellness από κοινού με άλλη ορμόνη αύξησης που απελευθερώνουν τα πεπτίδια όπως ghrp-2 και ghrp-6.

 

Το οξικό άλας Sermorelin είναι μια ανθρώπινη ορμόνη ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης (GHRH ή GRF) που χρησιμοποιείται για τη διαγνωστική αξιολόγηση της βλεννογόνου λειτουργίας και επίσης για την αύξηση της αύξησης των παιδιών. Από την ετικέτα η χρήση του οξικού άλατος sermorelin μπορεί να περιλάβει την οξεία ή ηλικιακή ανεπάρκεια ορμονών αύξησης.

 

Ακόμα κι αν οι κύκλοι δεν ακούμε πολύ για Sermorelin, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το πεπτίδιο δεν έχει τις χρήσεις του. Στην πραγματικότητα, οι κλινικές αντικατάστασης αντι-γήρανσης και ορμονών το έχουν ορίσει για χρόνια επειδή λειτουργεί ως καθαρό GHRH. Το πρόβλημα για το bodybuilder ή τον αθλητή είναι ότι έχει μια πολύ σύντομη ημιζωή περίπου δέκα (10) λεπτών. Αυτό γίνεται ένα μη ελκυστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα όταν συγκρίνεται με την ημιζωή του ΝΕΑΡΟΎ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΉ GRF (1-29) (CJC 1295 χωρίς DAC), η οποία έρχεται σε περίπου 30 λεπτά. Παρά το κοντό παράθυρό του, δεσμεύει αρκετά αποτελεσματικά στους βλεννογόνους δέκτες.

 

Ο άλλος κεντρικός αγωγός κάτω από την πλευρά που συνδέεται με την πολύ σύντομη ημιζωή του είναι ότι αναλύει γρήγορα από τα ένζυμα αίματος μέσα σε λίγα λεπτά. Γί αυτό ένα πεπτίδιο GHRH με μια ημιζωή 30 λεπτών ή είναι περισσότερο επιθυμητό, δεδομένου ότι θα επιζήσει του ενζυμικού θανάτου αίματος και θα επιτρέψει σε τον για να κυκλοφορήσει το σώμα που ψάχνει τους δέκτες ορμονών για να δεσμεύσει.

 

 

Εφαρμογή:


Το Sermorelin έχει ένα ευρύ φάσμα των θετικών αποτελεσμάτων. Λόγω της φύσης του ως GHRH, το sermorelin αυξάνει μόνο τη δυνατότητα του σώματος να παραγάγει περισσότερη αύξηση δεν είναι μια έγχυση της ορμόνης η ίδια. Και υπό μια ενίσχυση απόδοσης και τη γενική έννοια ευημερίας, το sermorelin έχει μια ποικιλία των οφελών που την κάνουν μια ισχυρή και πολύτιμη ουσία.

 

Το Sermorelin αυξάνει το ρυθμό ανάπτυξης στα GH-απαντητικά παιδιά CRF, αν και δεν έχει καμία αξιόλογη επίδραση στην πορεία του CRF.Sermorelin μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην έρευνα για να εντοπίσει τις περιπτώσεις της ανεπάρκειας της GH, υποκινεί την έκκριση της GH από το adenohypophysis, διαχειρίζεται την ανεπάρκεια της GH και αυξάνει το ρυθμό ανάπτυξης στα GH-απαντητικά παιδιά CRF.

 

Η GH προάγει επίσης τον αποδοτικό ενεργειακό μεταβολισμό. Οι μελέτες επίσης έχουν δείξει ότι GHRH προωθεί άμεσα τον αργό ύπνο κυμάτων NREM (μη-γρήγορη μετακίνηση ματιών), και έτσι η ανεπάρκεια GHRH προκαλεί μια μείωση του ποσού και της έντασης του αργού ύπνου κυμάτων NREM που οδηγεί είτε στην αϋπνία είτε το dysomnia (αναταραχές ύπνου που αναγκάζουν τον ύπνο για να χάσουν τη restorative ικανότητά της). εμποδίζει την έκκριση της GH από το adenohypophysis. Και GHRH και η σωματοστατίνη παράγονται στον ίδιο νευρώνα αλλά απελευθερώνονται στην εναλλαγή με αυτόν τον τρόπο ο ένας στον άλλο με συνέπεια τη pulsatile απελευθέρωση της GH από το νευρώνα.

 

Η θεραπεία Sermorelin αύξησε τον όγκο της ορμόνης που εκκρίθηκε από τον υποκινημένο βλεννογόνο αδένα, ο οποίος μετατρέπεται αργότερα από το συκώτι σε igf-1. Το αυξανόμενο ποσό του igf-1 στο ρεύμα αίματος οδηγεί σε πολλά οφέλη από τη χρήση Sermorelin: αυξανόμενος μεταβολισμός και αύξηση των νέων κυττάρων μέσα στα όργανα και το κόκκαλο του σώματος.

 

Polypeptide στεροειδών απώλειας βάρους ορμόνες Sermorelin CAS 86168-78-7 1


Πώς να χρησιμοποιήσει


Το Sermorelin, μαζί με τα άλλα πεπτίδια εσείς θα χρησιμοποιήσει, έρχεται ως λεπτή λυοφιλοποιημένη σκόνη που πρέπει να κρατηθεί από το φως και σε μια δροσερή ξηρά θέση. Η ανασύνθεση γίνεται το βακτηριοστατικό νερό (επειδή νερό) ή το χλωριούχο νάτριο που σημαίνουν με για την έγχυση. Οι εγχύσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν μια ώρα πριν από το workout σε μια δόση 200mcg-300mcg. Κανονικά, οι εγχύσεις Sermorelin λαμβάνονται πριν από το κρεβάτι περίπου σε 300mcgs.


Ο καλύτερος χρόνος να ληφθεί Sermorelin είναι πριν από την ώρα για ύπνο. Η ορμόνη απελευθερώνεται πρώτιστα κατά τη διάρκεια του ύπνου και ο ευεργετικότερος στην αποκατάσταση και την επισκευή του σώματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το Sermorelin έχει μια επίδραση προαγωγής στον ύπνο και μπορεί επομένως να σας καταστήσει κουρασμένους εάν λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Το Sermorelin, μαζί με τα άλλα πεπτίδια εσείς θα χρησιμοποιήσει, έρχεται ως λεπτή λυοφιλοποιημένη σκόνη που πρέπει να κρατηθεί από το φως και σε μια δροσερή ξηρά θέση. Η ανασύνθεση γίνεται το βακτηριοστατικό νερό (επειδή νερό) ή το χλωριούχο νάτριο που σημαίνουν με για την έγχυση. Οι εγχύσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν μια ώρα πριν από το workout σε μια δόση 200mcg-300mcg.

 

Κανονικά, οι εγχύσεις Sermorelin λαμβάνονται πριν από το κρεβάτι περίπου σε 300mcgs. Φυσικά, όπως με οποιοδήποτε GHRH, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πεπτίδιο παράλληλα με ένα GHRP όπως ghrp-2 ή Ipamorelin για τη μέγιστη απελευθέρωση των καταστημάτων ορμονών αύξησης. Ιδανικά, αν και ο χρήστης θα μπορούσε ακόμα να ωφεληθεί από να χρησιμοποιήσει ένα GHRH όπως CJC 1295 με DAC και ένα GHRP όπως Ipamorelin καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και να χρησιμοποιήσει έπειτα Sermorelin ως χρονομετρημένη δόση προ-κρεβατιών. Μην απορρίψτε Sermorelin ως απλά πεπτίδιο αντι-γήρανσης. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει να προωθήσει την αύξηση της αδύνατης μάζας σωμάτων και να αυξήσει τη διαθεσιμότητα igf-1 στο ρεύμα αίματος.

 

 

Σημείωση:

  • Οι χρήστες πρέπει να προειδοποιηθούν για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και πέρα από τη δόση εάν αυτοί οδηγίες disobey για την κατάλληλη και ασφαλή χρήση του sermorelin. Η συνιστώμενη δόση είναι 0.2-0.3 mcg μια φορά την ημέρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες διοίκησης προσεκτικά για τα καλύτερα αποτελέσματα από το sermorelin και τη θεραπεία HGH γενικά.
  • Οι παρενέργειες του sermorelin είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες όπως αποδεικνύονται από τις κλινικές μελέτες. Εντούτοις, οι μικροσκοπικές πιθανότητες βρίσκονται ακόμα στις δυσμενείς αντιδράσεις όπως ο πονοκέφαλος, ο ίλιγγος, η υπερδραστηριότητα, η ναυτία, και η συμπίεση στο στήθος.

 

COA:

Εμφάνιση: Άσπρη ή ελαφρώς κιτρινωπή σκόνη Άσπρη σκόνη
Διαλυτότητα Διαλυτή ουσία στο νερό ή οξικό οξύ 1% σε μια συγκέντρωση 1mg/ml για να δώσει μια σαφή, άχρωμη λύση Προσαρμόζεται
Ταυτότητα από το HPLC Η διατήρηση είναι ίδια με την ουσία αναφοράς Προσαρμόζεται
Συγκεκριμένη οπτική περιστροφή -80.0- -90.0° (c=0.5, 1%HAc) -86.3°
Σύνθεση αμινοξέος ±10% θεωρητικού Προσαρμόζεται
Αγνότητα πεπτιδίων (από το HPLC) ≥ 98,0% από την ολοκλήρωση περιοχής 98.8%
Σχετική ουσία (από το HPLC) Συνολικές ακαθαρσίες (%) ≤ 2,0% μεγαλύτερη ενιαία ακαθαρσία (%) ≤ 1,0% 1.2% 0,6%
Περιεκτικότητα σε οξικό άλας ≤ 15,0% 12.1%
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer) ≤ 5,0% 4.5%
Περιεκτικότητα σε πεπτίδια (προσδιορισμός Ν) ≥ 80,0% 83.3%
Βακτηριακές ενδοτοξίνες ≤5EU/mg
 

 

 

Άκρες:

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ;

 

1. Μας πέστε τι χρειάζεστε (χρήση για αυτά που/το όνομα & την ποσότητα προϊόντων), θα πάρετε συμβουλές και μια αναφορά.


2. Η πλήρης πληρωμή θα γινόταν μόλις έρθουμε σε μια συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.


3. Τα αγαθά σας θα σταλούν μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή, ακολουθώντας τον αριθμό διαθέσιμο.


4. Τα αγαθά θα φθάσουν σε σας σε 3~7 ημέρες.

 


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;

1. Υψηλός - ποιότητα: Τα εργοστάσιά μας είναι επαγγελματικά στην ακατέργαστη παραγωγή σκονών με την εμπειρία πάνω από 10 έτη. Έχοντας την καλή φήμη σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το UK, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, άνω των 100kgs κάθε μήνα.

 

2. Τιμή Competetive: Όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο παρεχόμενο άμεσα, είναι τιμή εργοστασίων και διαπραγματεύσιμο.

 

3. Γρήγορη και ασφαλής παράδοση: Τα αγαθά σας θα σταλούν μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή, ακολουθώντας τον αριθμό διαθέσιμο, ποσοστό ≥99% τελωνειακών περασμάτων.

 

4. Καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων pre&: Οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερο να μας έρθει σε επαφή με, θα είμαστε σε ανοικτή γραμμή πάντα για σας.

 

Υψηλός - ποιότητα, competetive τιμή, γρήγορα και ασφαλής παράδοση, καλή υπηρεσία, η οποία είναι εμείς! Καλωσορίστε στην επαφή!

 


Περισσότερα προϊόντα:

 

Polypeptide ορμόνες

CJC1295 χωρίς DAC

CAS 863288-34-0

 

CJC1295 με DAC

CAS 863288-34-0

 

Hexarelin

CAS 140703-51-1

 

MGF

 

MGF ΓΟΜΦΩΝ

 

ΑΜ-1

CAS 75921-69-6

ΑΜ-2

CAS 121062-08-6

Ghrp-2

CAS 158861-67-7

Ghrp-6

CAS 87616-84-0

Ipamorelin

CAS 170851-70-4

Sermorelin

CAS 86168-78-7

Oxytocin

CAS 50-56-6

TB500

CAS 77591-33-4

Pentadecapeptide BPC 157

 

AOD 9604

CAS 221231-10-3

Triptorelin

CAS 57773-63-4

Tesamorelin

CAS 218949-48-5

DSIP

CAS 62568-57-4

Selank

 

PT141

CAS 189691-06-3

Gonadorelin

CAS 34973-08-5

Epitalon

307297-39-8

IGF-1 LR3

1mg

Gdf-8

1mg

Follistatin 344

1mg

Στοιχεία επικοινωνίας
RAWSGEAR MANUFACTURER

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Coco

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)